En Çok Taraftar Galatasaray'da
x
Hata
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 62
Buradasınız >> Ana Sayfa HABERLER & MAKALELER Genel Diğer Yazarlar En Çok Taraftar Galatasaray'da

En Çok Taraftar Galatasaray'da

alt

12 Ocak 2011

Bilyoner.com Genel Müdürü Sait Kayahan, şans oyunları ve Türkiye'nin taraftar haritası hakkında bilgi verdi.

En çok taraftar Galatasaray'ın

Bilyoner.com Genel Müdürü Sait Kayahan, şans oyunları ve Türkiye'nin taraftar haritası hakkında bilgi verdi.

Bilyoner.com Genel Müdürü Sait Kayahan, şans oyunları sektörünün 2010 yılında 7,6 milyar liraya ulaştığını belirterek, ''Elektronik şans oyunlarında 2010 yılını açık ara önde kapatan Bilyoner.com 517 milyon lira ciroya, 1 milyon 400 bin üyeye ulaştı'' dedi.

Kayahan, Hyatt Regency Oteli'nde düzenlediği basın toplantısında, 2010 yılına ilişkin sektörün genel bir değerlendirmesini yaparak 2011 yılı hedefleri hakkında bilgi verdi.


Şans oyunları sektörünün 2010 yılında 7,6 milyar liralık bir büyüklüğe eriştiğini ve bunun içinde Spor Toto'nun bir önceki yıla göre 2,8 milyar liradan 3,7 milyar liraya çıkarak en hızlı büyüyen şans oyunu olduğunu belirten Kayahan, 2011 yılı hedefinin 8,4 milyar lira olduğunu söyledi.

Elektronik şans oyunları pazarında da 6 şirketten biri olan ve İddaa, Spor Toto ve Milli Piyango'nun elektronik bilet bayisi olan Bilyoner.com'un 7 yıllık süre içinde teknolojik gelişmeleri de dikkate alarak bu yıl kullanıcıya daha fazla kolaylık sağlamak için sistemi tamamen sıfırdan tasarlayacağını belirten Kayahan, 8 farklı oyun kanalı olan Bilyoner.com'un 800 milyon lira toplam ikramiye dağıttığını belirtti.

Bilyoner.com'un toplam cirosunun 2008'de 331 milyon lira, 2009'da 425 milyon lira, 2010'da ise 517 milyon liraya çıkardıklarını belirten Kayahan, üye sayısını ise 2008'de 950 bin, 2009'da 1 milyon 200 bin, 2010'da ise 1 milyon 400 bine ulaştırdıklarını ve 2011 yılında da mevcut pazar payını koruyarak ciro ve üye artışının paralel olacağını kaydetti.

Kayahan, üyelerinin yüzde 95'inin erkek, yüzde 5'inin kadın olduğunu ve yaş aralıklarına bakıldığında da yüzde 29 ile 26-30 yaş grubunun ilk sırada yer aldığını, onu sırasıyla yüzde 28 ile 18-25, yüzde 20 ile 31-35, yüzde 17 ile 36-45 ve yüzde 6 ile 45 yaş üstünün izlediğini bildirdi.{jcomments on}

 

 

                    linkedin-logo Paylaş                        Flipboard -logo Paylaş

Bu İçerik  15053  Defa Okunmuştur
 

Degerli yazarimiz Salı, 18 Kasım 2025.

YAZARIN DIGER YAZILARINI GORMEK ICIN TIKLAYIN

futbolekonomihakkimizdabanner2

esitsizliktanitim

aksartbmmraporbanner

Yazarlarımızın Son Yazıları

Doç. Dr. Kutlu Merih
Doç. Dr. Kutlu Merih
Doç. Dr. Deniz Gökçe
Doç. Dr. Deniz Gökçe
Prof. Dr. Sebahattin Devecioğlu
Prof. Dr. Sebahattin Devecioğlu
Murat  Başaran
Murat Başaran
Mete İkiz
Mete İkiz
Hüseyin Özkök
Hüseyin Özkök
Ömer Gürsoy
Ömer Gürsoy
Neville Wells
Neville Wells
Kenan Başaran
Kenan Başaran
Prof. Dr. Ahmet Talimciler
Prof. Dr. Ahmet Talimciler
Prof. Dr. Lale Orta
Prof. Dr. Lale Orta
Müslüm Gülhan
Müslüm Gülhan
Tuğrul Akşar
Tuğrul Akşar
Av. Hüseyin Alpay Köse
Av. Hüseyin Alpay Köse
Doç. Dr. Recep Cengiz
Doç. Dr. Recep Cengiz
Dr. Ahmet Güvener
Dr. Ahmet Güvener
Av. Arman Özdemir
Av. Arman Özdemir
Dr. Tolga Genç
Dr. Tolga Genç
Tayfun Öneş
Tayfun Öneş
Dr. Bora Yargıç
Dr. Bora Yargıç
Alp Ulagay
Alp Ulagay
Dr. Sema Tuğçe Dikici
Dr. Sema Tuğçe Dikici
Prof. Dr. Fuat Tanhan
Prof. Dr. Fuat Tanhan
Prof. Dr. Turgay Biçer
Prof. Dr. Turgay Biçer

Kimler Sitede

Şu anda 1386 konuk çevrimiçi

İstatistikler

İçerik Tıklama Görünümü : 54136307

raporlaranas

kitaplar aksar

1

futbol ekonomi bulten

fesamlogobanner

ekosporlogo


Futbolun ekonomisi, mali, hukuksal ve yönetsel kısmına ilişkin varsa makalelerinizi bize gönderin, sizin imzanızla yayınlayalım.

Yazılarınızı info@futbolekonomi.com adresine gönderebilirsiniz. 

 

futbolekonomisosyal2

 

sosyal1